Çukurova’nın sultanlarına Soner Çetin morali

SPOR 02.05.2021 - 12:46, Güncelleme: 02.05.2021 - 12:46 2810+ kez okundu.

Çukurova’nın sultanlarına Soner Çetin morali

6 Şubat Cumartesi günü Ankara’da ligin güçlü takımlarından Kalecik Belediyespor ile karşılaşacak olan Çukurova’nın Sultanları, Adana’daki son antrenmanını gerçekleştirdi. ASKİ Atatürk Spor Salonunda yapılan antrenmanı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de izledi. Kalecik Belediyespor maçı için takıma başarılar dileyen Başkan Soner Çetin, “Zor bir maça çıkacaksınız. Ama inanıyorum ki sizler gününüzde olduğunuzda bu ligde yenemeyeceğiniz takım yok. Ben de Ankara’da olacağım ve maçınızı izleyeceğim. Galibiyetle Adana’ya döneceğimize inanıyorum. Takıma yeni katılan iki oyuncu ile daha güçlendik” dedi. Kulüp Başkanı Selçuk Esmen’in de izlediği antrenmanda Başkan Soner Çetin, oyuncularla bir süre sohbet ederek, baklava ikram etti.