Camilerde bakım onarım ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor

GÜNDEM 03.05.2021 - 11:56, Güncelleme: 03.05.2021 - 11:56 3342+ kez okundu.

Camilerde bakım onarım ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde bulunan camilerde bakım, onarım, temizlik ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Bodrum Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan camilerde bakım, onarım, boya, badana, klima bakım ve temizliği, anons ve hoparlör tamir ile bakımları, su tesisat işlemleri, bank teslimleri işlemlerine devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta boyunca süren çalışmalar kapsamında Umurça Camii, Yalı Mahallesi’nde Çiftlik Camii ve Pınarlıbelen Mahallesi Etrim Camii’nde boya badana ve bakım onarım çalışmaları tamamlandı. Ekipler, belirlenen plan doğrultusunda camilerdeki bakım, onarım ve boya badana işlemlerine devam edecek. Öte yandan Cenaze Hizmetleri Birimi ekipleri ise camii temizlik ve dezenfekte çalışmalarına belirlenen plan doğrultusunda aralıksız devam ediyor.