Başkan Yaşar, emekçilerin 1 Mayıs'ını kutladı

03.05.2021 - 12:02, Güncelleme: 03.05.2021 - 12:02 3021+ kez okundu.

Başkan Yaşar, emekçilerin 1 Mayıs'ını kutladı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde belediye çalışanlarını makamında ağırladı. Yenimahalle’nin dört bir yanında vatandaşa hizmet sunan belediye emekçileri ile bir araya gelen Başkan Yaşar “Yaşadığımız salgın sürecinde her türlü zorluğa ve tehlikeye rağmen Yenimahalle’ye gece gündüz demeden hizmet eden tüm çalışma arkadaşlarımın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi. “Her hizmetin altında emekçilerimizin imzası var” Salgın sürecinde kısıtlamalar nedeniyle 1 Mayıs’ın eski günlerde ki gibi alanlarda kutlanamadığını belirten Yaşar “Virüs belası yüzünden bir yılı aşkın süredir çok sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bu süreçte ilçemizde hizmetin aksamaması için gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm emekçilerimizin bayramını kutluyorum. Yenimahalle’de cadde ve sokakları ilaçlayarak yıkayan, ihtiyacı olan vatandaşımıza her gün 3 öğün yemek dağıtan, kamu kurumları ve vatandaşın sıklıkla kullandıkları noktaları düzenli olarak dezenfekte eden, virüsün yayılmasını engellemek için metro istasyonları gibi birçok noktada vatandaşa maske ve dezenfektan dağıtarak 7 gün 24 saat çalışan tüm emekçilerimize teşekkür ediyorum. Yenimahalle’de vatandaşa sunduğumuz her hizmetin altında emekçilerimizin imzası bulunuyor” şeklinde konuştu. “Çalışanın her zaman önceliğimiz oldu” Yenimahalle’de emeğin en yüce değer olduğuna inanarak, emekçinin hakkının savunulduğunu ifade eden Yaşar “Yenimahalle’de her işi müteahhite yaptırmak yerine kendi emekçilerimize yaptırıyoruz. Böylece hem ilçemizde istihdam sağlıyor hem de yapılan işi daha ucuza mal ederek belediye bütçesine katkı sunuyoruz. 1 yıldır yaşadığımız süreç belediye bütçelerini olumsuz etkiledi. Yaşanan bu süreçte elimizden gelen tüm imkanı kullanarak işçimizin maaşına öncelik veriyoruz ve belediye bütçesinin yarıya yakınını personel maaşlarına ayırmış durumdayız. Çalışanlarımızın hakkı her zaman önceliğimiz olmuştur ve bu düşünceyle yönetmeye devam edeceğiz. Yenimahalle sakinlerinin huzuru ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışan tüm mesai arkadaşlarımın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

“Her hizmetin altında emekçilerimizin imzası var”

“Çalışanın her zaman önceliğimiz oldu”