Sakarya’nın sosyal tesisleri kapılarını açtı

01.06.2021 - 16:26, Güncelleme: 01.06.2021 - 16:26 2649+ kez okundu.

Sakarya’nın sosyal tesisleri kapılarını açtı

Kademeli normalleşme kararlarının ardından BELPAŞ marifetiyle hizmet sunan Kent Park, Şemsiyeli Park, Korucuk Park, Yenikent Park, Maltepe Park, Karaman Engelsiz Millet Bahçesi, Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri kapılarını açtı. SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ bünyesinde hizmet sunan sosyal tesisler kademeli normalleşme kararlarının ardından kapılarını açtı. Kent Park, Şemsiyeli Park, Korucuk Park, Yenikent Park, Maltepe Park, Karaman Engelsiz Millet Bahçesi, Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri, İçişleri Bakanlığının yayınladığı normalleşme adımlarının ardından 1 Haziran Salı günü itibariyle hizmet sunmaya başladı. BELPAŞ’tan yapılan açıklamada, “Belirlenen kurallar çerçevesinde tüm tesislerimizde tedbirlerimizi aldık. 1 Haziran Salı günü itibariyle tesislerimizde maske, mesafe ve hijyen kuralları ile hizmet sunmaya başladık” denildi.