Bursa’da şiddetli yağış Mudanya Tirilye’de hasara yol açtı

GÜNDEM 02.06.2021 - 11:26, Güncelleme: 02.06.2021 - 11:26 2880+ kez okundu.

Bursa’da şiddetli yağış Mudanya Tirilye’de hasara yol açtı

Bursa'da sabaha karşı başlayan şiddetli yağış, Mudanya'nın Tirilye Mahallesi'nde taşkınlara ve hasara yol açtı. BURSA (İGFA)- Bursa'da sabaha karşı saat 05.00 sıralarında başlayan gök gürültülü şiddetli sağanak Mudanya ilçesinin Tirilye Mahallesi'nde hasara neden oldu. Tirilye Mahallesi Muhtarı Süleyman Alkız, sabaha karşı yaşanan yağış sonrası mahallede seferberlik başlattı. Muhtar Alkız, mezarlık yolu taşlarını okulun önüne getirdiğini, temizlik çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, mahalle sakinlerine 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.