Türk Şiirinin unutulmaz iki ustası Kartal’da anılacak

02.06.2021 - 15:15, Güncelleme: 02.06.2021 - 15:15 2755+ kez okundu.

Türk Şiirinin unutulmaz iki ustası Kartal’da anılacak

Türk Şiirinin büyük ustaları Ahmet Arif ve Nazım Hikmet Kartal Belediyesi tarafından düzenlenecek programla ölüm yıl dönümlerinde anılacak.

Türk Şiirinin büyük  ustaları Ahmet Arif ve Nazım Hikmet Kartal Belediyesi tarafından düzenlenecek programla  ölüm yıl dönümlerinde anılacak.  Kartallı şair ve  sanatçılarla birlikte  her yıl düzenlenen anma programı bu yılda unutulmayarak  alınan  Pandemi önlemleri kapsamında  iki büyük usta, şiir ve tiyatral sunumlarla yad edilecek. Kartallı sanatçılar tarafından yapılacak konuşmalar ve şiir okumalarının gerçekleştirileceği programda; Şair-eğitimci-yazar Dilruba Nuray Erenler, şair-eğitimci-yazar Niyazi Yaşar, şair-yazar Ali Rıza Gelirli, şair Hüseyin Aslan, tiyatro ve sinema oyuncusu Cenan Çamyurdu, Türk Halk Müziği sanatçısı Taner Özsoy yer alacak.