Karabağlar’da Sosyal Butik Protokolü imzalandı

04.06.2021 - 13:33, Güncelleme: 04.06.2021 - 13:41 2684+ kez okundu.

Karabağlar’da Sosyal Butik Protokolü imzalandı

İZMİR (İGFA)- Karabağlar Belediyesi’nin Kızılay’la yaptığı örnek işbirliğine ilişkin Sosyal Butik Protokolü, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’yla Türk Kızılayı Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı arasında törenle imzalandı.Protokol kapsamında, bağışlanan gıda, temizlik, hijyen, kırtasiye ve diğer ürünler uygun koşullarda depolandıktan sonra Karabağlar’da ikamet eden ve temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken vatandaşlara ulaştırılacak. Bu amaç doğrultusunda Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yunus Emre Pazaryeri’nin altındaki alanı kullanıma hazır hale getirdi. Karabağlar Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen protokol imza töreninde konuşan Başkan Selvitopu, “Öncelikle Kızılay Konak Şubesi Başkanı ve yönetimine teşekkür ederiz. Hepimizin bildiği gibi Karabağlar, dar gelirli ailelerimizin yoğun olarak yaşadığı bölgelerin başında geliyor. Bu desteğe ihtiyaç duyan çok insanımız var. Bu protokolle, Kızılay’la birlikte o insanlarımızın yanında olduğumuzu göstermiş olacağız. Gösterdikleri duyarlılık nedeniyle Türk Kızılayı’na tekrar teşekkür ediyorum” dedi.