Başkan Turan gençlere verdiği sözü tuttu haberi

GÜNDEM 08.06.2021 - 13:31, Güncelleme: 08.06.2021 - 13:31 2704+ kez okundu.

Başkan Turan gençlere verdiği sözü tuttu haberi

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, halı sahada belediye personeli ile yaptığı maç sonrası sohbet ettiği gençlere verdiği Kocaelispor forması hediyesi sözünü tuttu. Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından halı sahada düzenlenen futbol maçı sonrası halı sahada futbol maçına gelen gençlerle bir müddet sohbet etmesinin ardından verdiği Kocaelispor Forması sözünü yerine getirdi. Sahada maç oynayan gençlere Kocaelispor forması, atkısı ve maskesi hediye eden Başkan Turan, ‘’ Kocaelispor’un 1. Lig sevincini çoğaltmak, Kocaelispor sevgisi aşılamak ve bu günlerin hatırasını yaşatmak anlamında gençlerimize Kocaelispor formalarını, atkı ve maskelerini hediye ettik ’’ dedi. GENÇLERİMİZE DESTEĞİMİZ SÜRECEK Gençlerin ve çocukların spora yönlendirilmesinin çok önemli olduğunu ifade eden ve kendi gelecekleri için meslek edinmelerinin önemine dikkat çeken Başkan Turan, ‘’ Spor sayesinde sağlıklı bir nesil yetiştirmek bir yana kötü alışkanlıklardan gençlerimizin muhafaza etmek çok önemli. Bu anlamda Kocaelispor sevgisi ile gençlerimizin yetişmesi, 1. Lige çıktığımız bu günlerde çok daha anlamlı bir hal alıyor.  Kandıra Belediyesi olarak spora ve sporculara, özellikle gençlerimize desteğimiz devam edecek’’ dedi. Kocaelispor forması hediye edilen gençler Başkan Turan’a destekleri ve sohbeti için teşekkürlerini iletti.

GENÇLERİMİZE DESTEĞİMİZ SÜRECEK