Kültür Akademisi yaz okulu açılıyor

GÜNDEM 09.06.2021 - 10:16, Güncelleme: 09.06.2021 - 10:16 2686+ kez okundu.

Kültür Akademisi yaz okulu açılıyor

Esenyurt Belediyesi, kademeli normalleşme sürecine geçişin ardından Kültür Akademisi Yaz Okulu’nun başvurularını almaya başladı. 22 ayrı branşta eğitimin verileceği Yaz Okulu’na 25 Haziran'a kadar başvuru yapılabilecek.  Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, kademeli normalleşme sürecine geçişin ardından kültür-sanat yaz okullarını pandemi kurallarına göre başlatıyor. ​Öğrenciler, Koronavirüs tedbirleri kapsamında yarı kapasiteli olarak açılacak olan kurslara, 25 Haziran tarihine kadar Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin 0212 699 64 36 numaralı telefonunu arayarak başvuru yapabilecek. 8-15 yaş arasındaki çocuklar, kurslarda birçok farklı dalda eğitim imkanı bulacak. 22 ayrı branşta eğitim verilecek Kültür Akademisi bünyesindeki kurslarda; Fen Bilimleri Atölyesi, Robotik Kodlama, Matematik Atölyesi, İngilizce Konuşma Kulübü, Almanca Konuşma Kulübü, Hızlı Okuma, İşaret Dili, Destekleyici Okuma Yazma, Tiyatro, Eğitici Drama, Akıl Ve Geleneksel Çocuk Oyunları, Satranç, Resim, Taş Boyama, Geri Dönüşüm Atölyesi, Halk Oyunları, Bale, Çocuk Korosu, Gitar, Bağlama, Piyano ve Keman olmak üzere 22 farklı branşta eğitim verilecek.

22 ayrı branşta eğitim verilecek