Nilüfer’de kaçağa taviz yok

GÜNDEM 09.06.2021 - 13:56, Güncelleme: 09.06.2021 - 13:56 2717+ kez okundu.

Nilüfer’de kaçağa taviz yok

Kaçak yapılaşmayla mücadeleyi aralıksız sürdüren Nilüfer Belediyesi, Yaylacık Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen fabrika binasını yıkarak yerle bir etti. Nilüfer Belediyesi kaçak yapılarla ilgili  taviz vermiyor. Nilüfer Belediyesi, özellikle tarım alanlarında inşa edilen yapıları bir bir yıkıyor. Tarım alanlarının korunması ve imara aykırı yapılaşmaya izin vermeyen Nilüfer Belediyesi bu kez Yaylacık Mahallesi’nde harekete geçti. Tarım arazisi üzerinde bin metrekare alanda bulunan fabrika binası alınan geniş güvenlik önlemleri altında yıkıldı. Kaçak yapılarla mücadelede kararlı olduklarını belirten yetkililer imara aykırı yapılarla ilgili yıkımların devam edeceğini belirtti.