CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret etti

10.06.2021 - 12:57, Güncelleme: 10.06.2021 - 12:57 2764+ kez okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyeleri, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Oya Tekin, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve yöneticileri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret ettiler. Görüş alışverişi yapan Başkan Zeydan Karalar ve Başkan Aylin Nazlıaka, toplumda kadın erkek eşitliğinin sağlanabilmesi adına yapılacaklarla ilgili fikir teatisinde bulundular.