Adana Büyükşehir çalışıyor, yollar asfaltlanıyor

11.06.2021 - 13:43, Güncelleme: 11.06.2021 - 13:43 3072+ kez okundu.

Adana Büyükşehir çalışıyor, yollar asfaltlanıyor

Zeydan Karalar yol çalışmalarını inceledi, halkla buluştu, Adana’da asfaltsız yol bırakmayacaklarını açıkladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Yüreğir İlçesi’nde Fatih Caddesi, Afet Evleri Caddesi ve Koza Bulvarı’nda asfaltlama ve çizgi çalışmalarını tamamlayarak, yolu vatandaşın hizmetine açtı. ADANA’NIN BÜTÜN YOLLARINI YAPACAĞIZ Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Zeydan Karalar’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kendisini sevgiyle karşılayan vatandaşlarla sık sık sohbet eden Başkan Zeydan Karalar, Fatih Caddesi’ne yaklaşık 8 bin ton asfalt döküldüğünü kaydederek “16 senedir yapılmayı bekleyen bir yol burası. Adana’nın her tarafında olduğu gibi burada da çok kaliteli asfalt döktük. Adana’nın bütün yollarını yapacağız, yenileyeceğiz. Atakent Mahallesi’ne, halkımıza, muhtarımıza hayırlı olsun” dedi. SAYENİZDE VATANDAŞA KARŞI ALNIM AÇIK GEZİYORUM Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür eden Atakent Mahalle Muhtarı Ramazan Susan da “Sizin sayenizde vatandaşa karşı alnım açık geziyorum. Elinize kolunuza sağlık” diye konuştu. KÖPRÜ MÜJDESİ VERDİ Yüreğir Koza Bulvarı’ndaki çalışmaları da denetleyen Başkan Zeydan Karalar burada vatandaşlara köprü müjdesi verdi. Yapımı gerçekleştirilecek bir köprü ile Koza Bulvarı’yla kesişen Bahar Caddesi’ni Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na bağlayacaklarını açıklayan Başkan Zeydan Karalar, Adana için yoğun çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. YAPILAN YOLLAR Yüreğir İlçesi Atakent Mahallesi’nde 920 metre uzunluğunda, 12 metre genişliğindeki Fatih Caddesi ve 1140 metre uzunluğundaki Afet Evleri Caddesi’nde bitümlü sıcak asfalt kaplama (BSK) çalışmalarını tamamlayan ekipler yolu trafiğe açtı. Yüreğir İlçesi’nde çalışmalarına devam eden ekipler, 350 metre gidiş ve 350 metre geliş olmak üzere, 24 metre genişliğindeki Koza Bulvarı’nda da asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

ADANA’NIN BÜTÜN YOLLARINI YAPACAĞIZ

SAYENİZDE VATANDAŞA KARŞI ALNIM AÇIK GEZİYORUM