Gaziantep’ten Avrupa’ya direkt uçuşlar başladı

01.07.2021 - 13:54, Güncelleme: 01.07.2021 - 14:02 1232+ kez okundu.

Gaziantep’ten Avrupa’ya direkt uçuşlar başladı

Gaziantep’ten Avrupa’ya direkt uçuşlar başladı. Gaziantep Havalimanı’ndan Fransa’nın başkenti Paris’e gidecek yolcuları çiçeklerle uğurlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yakın zamanda İngiltere’nin başkenti Londra’nın da direkt uçuşlara dahil edileceğinin müjdesini verdi.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep’te Almanya’nın Duesseldorf ve Frankfurt şehirlerine yapılan direkt uçuşlara 27 Haziran itibariyle Berlin, Hannover, Köln, Stuttgart, İsviçre’de Zürih, Basel ve Fransa’nın başkenti Paris de dahil edildi. Gaziantep Havalimanı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep AK Parti Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu ve Gaziantep Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Muhittin Taşdoğan, Fransa’nın başkenti Paris’e direkt uçan ilk yolcuları çiçeklerle uğurladı. Havalimanında açıklamada bulunan Başkan Şahin, yabancı turisti Gaziantep’e getirmeyi hedeflediklerini dile getirerek, yakın zamanda İngiltere’nin başkenti Londra’ya da direkt uçuşların sağlanacağını söyledi. Öte yandan ilk uçuşlarda uygulanan gelenek sürdürüldü ve Paris uçağı, itfaiye ekiplerinin su gösterisiyle kalkışını yaptı.