Kocaeli’de yaz okulları için kayıtlar başladı

GÜNDEM 02.07.2021 - 08:49, Güncelleme: 02.07.2021 - 08:51 1196+ kez okundu.

Kocaeli’de yaz okulları için kayıtlar başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akademi Lise ve Bilgievleri’nde yaz okulu kayıtları başlıyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kademeli normalleşme adımları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akademi Lise ve Bilgievleri’nde yaz okulu eğitimleri başlıyor. Akademi Liseler bilgi destek programından sanat etkinliklerine, Bilgievleri ise yüzme kurslarından doğa yürüyüşlerine kadar farklı branş ve etkinliklere 26 Temmuz’da start verecek. Ücretsiz olarak eğitimlerin olacağı yaz okullarının başvuruları başlarken, eğitimlerde COVID-19 salgını nedeniyle alınan tedbirlere uyularak maske, sosyal mesafe, oturma düzeni ve kişisel hijyene dikkat edilecek. EĞLENİP ÖĞRENECEKLER Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Eğitimi Şube Müdürlüğü bünyesindeki 17 Bilgievi’ndeki yaz okulu etkinlikleri 26 Temmuz - 05 Eylül tarihleri arasında 10.00 - 16.00 saatleri aralığında yapılacak. Etkinlikler arasında temel dini bilgiler, kulüp ve atölye çalışmaları, spor, havuz, doğa etkinlikleri, gezi ve yürüyüşler, piknik ve aile kampları olacak.

EĞLENİP ÖĞRENECEKLER