Hürriyet Kocaeli Kent Konseyi'ni ağırladı

13.07.2021 - 09:49, Güncelleme: 13.07.2021 - 09:49 1302+ kez okundu.

Hürriyet Kocaeli Kent Konseyi'ni ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve yönetimini makamında ağırladı.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve yönetimini makamında ağırladı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, Genel Sekreter Sedat Köse, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bostan, Selçuk Çakır ve Ali Ekber İncesu’yu makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. BAŞARILAR DİLEDİ Sadece İzmit’e değil tüm Kocaeli halkına dokunacak çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Hürriyet, vatandaşa daha iyi hizmet götürmek adına kurumlar arası iş birliklerinin önemine değindi. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz da Başkan Hürriyet’e çalışmalarında başarılar dileyerek, Hürriyet’i 21 Temmuz Çarşamba günü yapılacak 33. Geleneksel Kent Bayramlaşması’na davet etti.

BAŞARILAR DİLEDİ