İzmit’te Alzheimer Yaşam Evi’ndde erken bayramlaşma

GÜNDEM 16.07.2021 - 09:45, Güncelleme: 16.07.2021 - 10:00 1557+ kez okundu.

İzmit’te Alzheimer Yaşam Evi’ndde erken bayramlaşma

Kocaeli'de İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli’de tek olan Alzheimer Yaşam Evi’ni ziyaret ederek Alzheimer hastaları ve yakınlarıyla bayramlaştı.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi'nin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçirdiği Alzheimer Yaşam Evi’nde hastalar ve yakınları ile bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet bayramlarını kutladı. Eski bayram geleneklerinin yaşatıldığı bayram kutlamasında Başkan Hürriyet’i karşılarında gören ve yakın ilgisiyle mutlu olan Alzheimer hastaları ve aileleri sevgi dolu anlar yaşadı.   Hasta ve yakınlarıyla bayramlaşmada İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Malta Mahallesi Muhtarı Bekir Boz ve İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci de eşlik etti. Başkan Hürriyet, hasta yakınlarına “Önemli işiniz olduğu zamanlarda da hastalarınızı bize emanet edebilirsiniz” mesajı verdi. Müzik dinletileriyle Alzheimer hastalarının keyiflendiği etkinlikte gün boyu bahçede sohbetler edildi, danslar edildi.