Sakarya’da mezarlıklarda bayram temizliği yapıldı

GÜNDEM 16.07.2021 - 10:02, Güncelleme: 16.07.2021 - 10:03 1147+ kez okundu.

Sakarya’da mezarlıklarda bayram temizliği yapıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki mezarlıkları Kurban Bayramı’na hazırladı. Görevli ekip, mezarlıklarda ot biçme ve yol onarım çalışması yaptı.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya'da bayramda vatandaşlar, ot biçimi ve yol onarımı yapılan 16 ilçedeki 909 mezarlıkta yakınlarının kabrini temiz bir alanda ziyaret edecek. Yaklaşık 1 ay önce başlayan çalışmayla toplamda 4 milyon 814 bin metrekarelik alanda işlem yapıldı. Mezarlıklar, bu çalışmanın sonunda bakımlı ve temiz bir görünüme kavuştu.