Başkan Oktay'dan kurban bayramı mesajı

GÜNDEM 16.07.2021 - 10:38, Güncelleme: 16.07.2021 - 10:38 1245+ kez okundu.

Başkan Oktay'dan kurban bayramı mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda maske, mesafe ve hijyen vurgusu yaptı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında bayramların birlik ve beraberliğin en önemli sembollerinden birinin bayramlar olduğunu hatırlatan Oktay, pandemi sürecinin devam ettiğini hatırlatarak maske ve mesafe vurgusu da yaptı. Başkan Oktay’ın mesajı şöyle; “Birlik ve beraberliğin en güzel sembollerinden olan bayramlarımız sevginin, barışın ve kucaklaşmanın en güzel örneklerini barındırır. Bir kez daha Kurban Bayramı'nı kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Bayramlar, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, toplumda millet olma bilincinin güçlendiği özel günlerdir. Ancak uzun süredir içinde olduğumuz pandemi sürecinde hayatımızın bir parçası haline gelen maske, hijyen ve sosyal mesafe bayram kutlamalarımıza da etkiledi. Hala riskli süreç devam ediyor. Salgın henüz sona ermedi. Bayramın sonunda yeniden acı tablolarla karşılaşmamak için, hem kendimizi hem de toplum sağlığını korumak adına sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat etmemiz çok önemli. Lütfen bunu unutmayın. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor, nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlara yeniden bir arada erişebilmeyi diliyorum.”

Başkan Oktay’ın mesajı şöyle;