Başkan Oktay'dan bayram ziyareti

20.07.2021 - 06:48, Güncelleme: 20.07.2021 - 06:48 1417+ kez okundu.

Başkan Oktay'dan bayram ziyareti

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bayram öncesi merkeze uzak mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bayram öncesinde mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Oktay ilk olarak Çetibeli, Çamlı, Karaca, Yeşilbelde, Hisarönü, Orhaniye ve Turgut mahallelerini ziyaret etti. İkinci gün de Turunç, Osmaniye, Bayır, Selimiye, Bozburun, Söğüt ve Taşlıca mahallelerinde ziyaretlere devam eden Başkan Oktay'a Başkan Yardımcısı Hakan Köksal, CHP İlçe Başkanımız Zekican Balcı ve muhtarlar da eşlik etti. Ziyaretlerde mahalle sakinleri, esnaf ve tatilcilerle bayramlaşan Mehmet Oktay ayrıca vatandaşların dilek, talep ve önerilerini de dinledi. DİKKATLİ OLMAK GEREKİYOR 1 Temmuz'da başlayan normalleşme süreciyle beraber Marmaris'in nüfusunun 5 kat arttığını söyleyen Oktay, sorunsuz bir tatil için kendisiyle birlikte başkan yardımcıları ve tüm saha ekiplerlerinin bayram boyunca 7/24 görevlerinin başında olacağını söyledi. Normalleşme sürecine rağmen pandemi riskinin devam ettiğini söyleyen Oktay, dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Oktay, “Eğer kurallara uymazsak ve dikkat etmezsek yine kısıtlamalar dönemine döneriz. Bu nedenle hepimize büyük görevler düşüyor. Esnafımızın da gerek kendilerinin gerekse müşterilerinin kurallara uyması konusunda dikkatli olması gerekiyor. Çünkü olası bir kısıtlamada en büyük zararı esnafımız görüyor” dedi. AŞI OLMAK ÇOK ÖNEMLİ Oktay aşı olmanın da önemini vurgulayarak “Mutlaka aşı olun ve etrafınızdaki insanların da olmasını sağlayın. Çünkü tüm salgınlarda olduğu gibi bu salgının da tek kurtuluşu aşıdadır” ifadesini kullandı.

DİKKATLİ OLMAK GEREKİYOR

AŞI OLMAK ÇOK ÖNEMLİ