Esenyurt'ta yeşillendirme çalışmaları devam ediyor

GÜNDEM 22.07.2021 - 09:28, Güncelleme: 22.07.2021 - 09:28 1232+ kez okundu.

Esenyurt'ta yeşillendirme çalışmaları devam ediyor

Esenyurt Belediyesi, ilçede yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Yıldırım Beyazıt Caddesi ile Hürriyet Bulvarı birleşiminde yeniden düzenlenen kavşakta çim serimi ve çiçek dikimi gerçekleştirdi. Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yıldırım Beyazıt Caddesi ile Hürriyet Bulvarı birleşiminde yeniden düzenlenen kavşakta çim serimi ve çiçek dikimi gerçekleştirdi. Ekipler, daha önce 3 adet yüz yaşını aşmış zeytin ağacı ile 16 adet süs kirazı ağacı dikimi gerçekleştirilen kavşağa, çim serimi ve begonya çiçeği dikimi yaparak güzelleştirdi. Trafik yükünü azaltmak için yeniden düzenlenen kavşak, peyzaj çalışması ile vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.