İZGİM’deki diyetisyen hizmetine her yaştan yoğun talep

21.02.2022 - 12:30, Güncelleme: 21.02.2022 - 12:30 8463+ kez okundu.

İZGİM’deki diyetisyen hizmetine her yaştan yoğun talep

İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nde sunulan diyetisyen hizmetine her yaş grubundan vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.

İzmit Belediyesi’nin İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nde (İZGİM)  Kocaeli halkına sunduğu ücretsiz diyetisyen hizmetinden bugüne kadar 1800 vatandaş faydalandı. İZGİM’de görev yapan Diyetisyen Gizem Aydın tarafından verilen hizmete her yaştan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. ÇOCUKLAR VE AİLELERİ MEMNUN Diyetisyen hizmetine çok sayıda çocuk danışan da başvuruyor. Diyetisyen Gizem Aydın da danışan çocukların gelişimlerine uygun diyet menüleri hazırlıyor. Danışan çocuklar ve aileleri diyetisyen hizmetinden oldukça memnun olduklarını dile getirerek İzmit Belediyesine teşekkürlerini ilettiler. Diyetisyen hizmetinden faydalanan miniklerden biri Gizem Aydın’a çizdiği resmi hediye etti. Aydın da hediye için küçük danışanına teşekkür ederek resmi, ofisindeki panoya astı.

ÇOCUKLAR VE AİLELERİ MEMNUN