İzmir Aliağaspor yemekte moral depoladı

GÜNDEM 08.06.2021 - 16:35, Güncelleme: 08.06.2021 - 16:35 2655+ kez okundu.

İzmir Aliağaspor yemekte moral depoladı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) şampiyon olarak profesyonel lig hasretine bu yıl son vermeyi hedefleyen Aliağaspor FK, 9 Haziran Çarşamba günü oynayacağı İzmirspor karşılaşması öncesi moral depoladı. İZMİR (İGFA) - BAL 2. Bölge 2.Grupta İzmirspor ve Çiğli Belediyespor ile birincilik mücadelesi verecek olan Aliağaspor FK, zorlu maçlar öncesinde moral yemeğinde bir araya geldi. Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen moral yemeğine Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal, Teknik Sorumlu Hakan Şapçı, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar katıldı. Sohbet havasında geçen moral yemeğinde futbolcular, şampiyonluğa inandıklarını ve bu yıl Aliağa’yı profesyonel lige çıkartacaklarını söyledi. Aliağaspor FK’nın çok iyi bir takım olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, "Takım olma ruhunu sahada gösterirseniz 7 maç sonra hep birlikte şampiyonluk kutlaması yapacağız" dedi.