İzmit Belediyesi çocuk maratonuna hazırlanıyor

25.06.2021 - 14:39, Güncelleme: 25.06.2021 - 14:39 4872+ kez okundu.

İzmit Belediyesi çocuk maratonuna hazırlanıyor

Geleceğimiz olan çocuklarımıza yönelik etkinliklere bir yenisini ekleyecek olan İzmit Belediyesi, İzmit Çocuk Şenliği ve Maratonu ile çocuklara gönüllerince eğleneceği bir gün yaşatacak.

Pandemi sürecinde sosyal hayatları kısıtlanan çocuklar ve ailelerine yönelik birçok etkinlik düzenleyen İzmit Belediyesi, yeni normale geçişle birlikte önemli bir etkinliği hayata geçirmeye hazırlanıyor. Birbirinden farklı, heyecan verici ve eğlenceli program içerikleriyle Çocuk Şenliği düzenlemeye hazırlanan İzmit Belediyesi, Çocuk Maratonu ile çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatacak. Cephanelik Stadı’nda gerçekleştirilecek olan Çocuk Şenliği ve Maratonu’nda, İzmitli 4-7 yaş arasındaki çocuklar ve aileleri birlikte maraton koşacak. Özel gereksinimli çocukların ve koruma altındaki çocukların da davet edileceği Çocuk Şenliğinde 7-14 yaş aralığındaki çocuklar ise engelli koşu ve bayrak yarışlarıyla zafere doğru adımlar atacak.