İzmit Belediyesi'nden çevreci girişim

21.09.2021 - 14:35, Güncelleme: 21.09.2021 - 14:35 1989+ kez okundu.

İzmit Belediyesi'nden çevreci girişim

Gölkay Park Tesislerinde yenileme çalışmaları öncesi hazırlıklarını sürdüren İzmit Belediyesi ekipleri, mevcut malzemeler içerisinde kullanışlı olanları yeniden değerlendirmek için geri dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor.

İzmit Belediyesi tarafından yeni bir proje ile değerlendirilmek üzere çalışmaları devam eden Gölkay Park tesislerindeki mevcut yapı içerisinde bulunan malzemeler de yeniden değerlendiriliyor. Bu kapsamda kullanışlı olan malzemelerin ayrıştırma ve toplanmasını sürdüren İzmit Belediyesi ekipleri, atıl durumdaki malzemelerin kullanışlı olanlarını kamuya geri kazandırıyor. GERİ DÖNÜŞÜMLE KAZANIYOR Müdürlükler tarafından yapılan incelemeler sonrası, kullanışlı olan ve geri dönüştürülebilir olan malzemelerin toplanma işlemi sürüyor. Kullanışlı olan malzemeler belediyenin ilgili müdürlüklerinde yeniden kullanıma alınırken, geri dönüşüme sokulabilecek olan malzeme ve eşyalar da toplanarak ekonomiye geri kazandırılacak. Kullanışlı malzemelerin toplanması ve geri dönüşüme kazandırılmasının ardından, bölgeye yapılacak yeni tesisin proje çalışmaları ise devam ediyor.

GERİ DÖNÜŞÜMLE KAZANIYOR