İzmit Belediyesinden İstanbul İSMEK’e ziyaret

GÜNDEM 31.07.2021 - 12:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 12:51 1207+ kez okundu.

İzmit Belediyesinden İstanbul İSMEK’e ziyaret

İzmit Belediyesi üst kademe yöneticileri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İSMEK) Hayat Boyu Öğrenme Merkezi Müdürü Erkan Duyar’ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu ve Koordinatör Ozan Aksu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İSMEK Hayat Boyu Öğrenme Müdürü Erkan Duyar ile bir araya geldi. İzmit Belediyesi heyeti, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdikleri insan odaklı projeleri hakkında Erkan Duyar ile bilgi paylaşımında bulundu.  FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI İstanbul Büyükşehir Belediyesi Saraçhane Belediye Sarayı’nda yapılan toplantıda, iki belediye arasında ortak projeler yapılması adına fikir alışverişinde bulunuldu. İzmit Belediyesi heyeti, İSMEK’in genel yapısı ve işleyişiyle ilgili bilgi aldığı toplantı sonrası İSMEK Hayat Boyu Öğrenme Müdürü Erkan Duyar’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI