İzmit'te minikler ağacını buldu

06.01.2022 - 12:56, Güncelleme: 06.01.2022 - 13:08 4110+ kez okundu.

İzmit'te minikler ağacını buldu

İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’ni ziyaret eden Özel Naipoğlu Anaokulu öğrencileri, doğayla iç içe eğitimin verildiği bahçede vakit geçirerek gün boyunca hem eğlendi hem de öğrendi.

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi, çevre anaokulu öğrencilerini ağırlamaya başladı. İlk olarak Özel Naipoğlu Anaokulunun ziyaret ettiği Çınar Çocuk Evi’nde ekoloji öğretmenleri Fazilet Erdem ve Harika Taze çocuklara okul bahçesindeki ağaçları tanıttı. 12 minik öğrenci yapraklar ve ağaçlar hakkında bilgilendirilirken ‘Ağacımı buluyorum’ oyunu ile öğrendiklerini pekiştirdiler. Çınar Çocuk Evi’nin doğayla bütünleşen bahçesinde gün boyunca hem eğlenceli hem de öğretici vakit geçiren minikler Çınar Çocuk Evi’ni çok sevdiklerini ve tekrar gelmek istediklerini belirttiler.