Karacabey genelinde altyapı çalışmaları 2022'de tamamen bitecek

19.10.2021 - 11:19, Güncelleme: 19.10.2021 - 11:19 2880+ kez okundu.

Karacabey genelinde altyapı çalışmaları 2022'de tamamen bitecek

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Koray Şahiner ile birlikte, ilçede devam altyapı çalışmalarını yerinde denetledi. Ortaokul Caddesinde devam eden içme suyu ve şebeke hatlarının imalat çalışmalarını inceleyen Özkan, ilçe genelinde %51’lik bir altyapı çalışmasının tamamlandığını duyurdu.

Karacabey’de 2021’in ‘altyapı yılı’ olarak ilan edilmesinin ardından, bu konuda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Koray Şahiner ile birlikte, ilçede devam altyapı çalışmalarını denetledi. Ortaokul Caddesinde devam eden içme suyu ve şebeke hatlarının imalat çalışmalarını yerinde inceleyen Özkan, ilçe genelinde %51’lik bir altyapı çalışmasının tamamlandığını duyurdu. Şahiner ve sahadaki teknik ekipten çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Özkan, özverili çalışmalarından dolayı da ekiplere ayrıca teşekkür etti. Çalışmalar titizlikle sürüyor İnceleme sonrası Özkan yaptığı açıklamada, “BUSKİ marifetiyle ilçemiz genelinde devam eden altyapı çalışmalarında %51’lik çalışma tamamlanmış bulunuyor. Kalan %49’luk bölüm için de ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını yürütüyor. Şu anda Ortaokul Caddesinde, 600’lük içme suyu taşıyıcı hat ile 100’lük şebeke hattı imalatı yapılıyor. 2022’de inşallah bu çalışmalar komple bitmiş olacak. Yenimahalle, Gazi Mahallesi, Emirsultan ve Esentepe gibi ilçemizin büyük nüfuslarına ev sahipliği yapan mahallelerimizde, bu çalışmalar tamamlandı. Tamamlanan mahallelerimizde de ekipler, asfaltlama çalışmalarında %65’lik bir oranı tamamlamış bulunuyor. Asfalt bekleyen sokakların da kısa sürede asfaltlaması tamamlanacak. Bu anlamda desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Çalışmalar titizlikle sürüyor