Karacabey'de kapalı pazaryeri ihalesine 'teknik' iptal

GÜNDEM 27.05.2022 - 15:52, Güncelleme: 27.05.2022 - 16:53 2137+ kez okundu.

Karacabey'de kapalı pazaryeri ihalesine 'teknik' iptal

Bursa'da Karacabey ilçe merkezinde bulunan Ömer Matlı Kapalı Pazaryeri’ne yapılması planlanan modern pazar yeri ihalesinin iptal edildi.

BURSA (İGFA)  - Bursa'nın Karacabey ilçesinde Ömer Matlı Kapalı Pazaryerine planlanan modern pazaryeri ihalesinin iptal edildiğine ilişkin haberi Karacabey  Belediyesi duyurdu. Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Bilindiği üzere Karacabey Belediyesi olarak, şehrin merkezinde yer alan ve çok amaçlı kullanılan Ömer Matlı Kapalı Pazaryeri için kentimizin ihtiyaçları doğrultusunda modern bir pazaryeri projesi hazırlayıp, kamuoyuyla paylaşmıştık. Halkımızın da beğenisini toplayan, 40 bin m2’lik alanda, pazar alanının yanı sıra 750 araçlık yer altı otoparkı ve sosyal alanların da yer aldığı projemizde oluşan birtakım teknik değişikliklerden dolayı bugün itibarıyla pazaryeri ihalemiz iptal edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.