Kayseri Talas'ta fidan etkinliği

ÇEVRE 15.05.2022 - 23:44, Güncelleme: 16.05.2022 - 09:19 2205+ kez okundu.

Kayseri Talas'ta fidan etkinliği

Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, belediyede görevli personelle Ali Dağı’nda fidan dikerek 2022 yılı ağaçlandırma programını başlattı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Personelin çocuklarıyla katıldığı törende konuşan Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı MustafaYalçın, Ali Dağı’nda yapılan ağaçlandırma çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek, “Talas Belediyesi olarak Ali Dağı’nda iki yıldan beri yılın 365 günü ağaç dikiyoruz. Ağaç dikme ekibimiz burada neredeyse 7/24 çalışıyor. Ali Dağı 360 Yürüyüş Parkuru’nda yürüyenler bize ‘Burası Karadeniz gibi olmuş. Teşekkür ederiz başkanım’ dediler.” diye konuştu. “ALİ DAĞI ŞEHRİN REHABİLİTASYON MERKEZİ OLACAK” Ali Dağı’nın yapılan ağaçlandırma çalışmalarıyla ayrı bir öneme kavuşacağını belirten Başkan Yalçın, “Sayenizde burası şehrin rehabilitasyon merkezi olacak. Ormanda yürüdüğünüzde vücudunuz her türlü rehabilitasyonu almış oluyor. Bu nedenle Ali Dağı’nın Kayseri için ayrı bir önemi olacak. Avrupa’da bu tip yerlere ağaçlandırma merkezi yerine rehabilitasyon merkezi deniliyor” diye konuştu.

“ALİ DAĞI ŞEHRİN REHABİLİTASYON MERKEZİ OLACAK”