Kocaeli Ereğli’de asfalt çalışması

GÜNDEM 22.07.2021 - 09:56, Güncelleme: 22.07.2021 - 10:32 1216+ kez okundu.

Kocaeli Ereğli’de asfalt çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 2 kilometresi asfalt, 2 kilometresi de parke taşı yapılacak Ereğli sahil yolunda çalışmalara başlandı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ereğli arasında sahil düzenleme projesi kapsamında, 4 kilometre uzunluğunda yol yapımına başlandı. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 2 kilometresi asfalt, 2 kilometresi de parke taşı yapılacak Ereğli sahil yolunda terasman kazısı çalışmaları yapılıyor. 4 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA Sahilde vatandaşların hoş vakit geçirmesi için 5 adet seyir terası, 50 metre uzunluğunda 3 metre genişliğinde manzara izleme terası, vatandaşların balık tutması için 5 adet balık tutma platformu yapılan Ereğli- Altınkemer projesi kapsamında araçlar tarafından kullanılacak 4 kilometre uzunluğunda yol içinde çalışmalara başlandı.

4 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA