Kocaelili çocuklar eğlencenin keyfini çıkardı

30.01.2022 - 10:01, Güncelleme: 30.01.2022 - 11:22 4055+ kez okundu.

Kocaelili çocuklar eğlencenin keyfini çıkardı

Kocaelili 2 bin çocuk, 5 gün boyunca sanat ve eğlence atölyelerinde tatil keyfi yaşadı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 24-28 Ocak tarihleri arasındaki ara tatil etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği sanat ve eğlence atölyeleri başladığı gibi renkli görüntülerle sona erdi. 5 gün boyunca İzmit ve Gebze’de açılan sanat ve eğlence atölyelerinden 2 bin çocuk yararlandı. Mutlu şehrin mutlu çocukları ara tatilin ilk haftasında hem eğlendi hem de öğrenerek, tatillerine renk kattı. Etkinlikler, çocukların şarkıları ve danslarıyla sona erdi. Sanat ve Eğlence Atölyeleri son gününde de çocuklarla dolup taştı. Minikler Kocaeli Kongre Merkezi ve Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki;  El Razi Bilim Merkezi Sihirli Deney, Masal ve Mozaik, Köy Seyirlik Oyunları, Origami, Ihlamur Baskı, Geleneksel Çocuk Oyunları, Geleneksel Zeka ve Strateji Oyunları, KO-MEK Ekmek Yapımı, Türk Dünyası Çocuk Oyunları, Anne Çocuk Kahve Yapımı ile Keçe Atölyelerinde gönüllerince eğlenerek, keyifli dakikalar geçirdi.

Sanat ve Eğlence Atölyeleri son gününde de çocuklarla dolup taştı.