Konya Büyükşehir'den Manisa Büyükşehir'e ziyaret

10.02.2021 - 10:11, Güncelleme: 10.02.2021 - 10:11 2436+ kez okundu.

Konya Büyükşehir'den Manisa Büyükşehir'e ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici ve Şube Müdürü Mehmet Akdoğan'ı konuk etti. Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici, Şube Müdürü Mehmet Akdoğan ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Cevdet İşbitirici  ve Mehmet Akdoğan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu tarafından konuk edildi. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal da hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici'ye hediye takdim etti.