Küçükçekmece’de sokak hayvanlarına özel modern ve donanımlı merkez

07.03.2021 - 12:46, Güncelleme: 07.03.2021 - 12:46 3356+ kez okundu.

Küçükçekmece’de sokak hayvanlarına özel modern ve donanımlı merkez

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, seçim vaatlerini bir bir hayata geçiriyor. Her canlının yaşam hakkına saygı duyan Küçükçekmece Belediyesi, can dostlarımız için tam donanımlı bir bakım ve tedavi ortamı sunmak amacıyla Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi’ni hayata geçirdi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, seçim vaatlerini bir bir hayata geçiriyor. Her canlının yaşam hakkına saygı duyan Küçükçekmece Belediyesi, can dostlarımız için tam donanımlı bir bakım ve tedavi ortamı sunmak amacıyla Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Tedavi  Merkezi’ni hayata geçirdi. Kemal Çebi: Her yönüyle örnek bir proje Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Küçükçekmece’de sessiz dostlarımız için modern ve örnek bir projeyi hayata geçirdik. Muayene odalarımız, operasyon odalarımız, görüntüleme cihazlarımız ve tam teşekküllü laboratuvarımız ile fiziki koşulların hem can dostlarımız hem de çalışanlarımız için son derece iyi olduğu donanımlı bir merkez burası. Alanında deneyimli ekibimizle birlikte can dostlarımıza kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. Engelli can dostlar unutulmadı Sokakta yaşayan can dostlarımıza uygun ortam oluşturmak ve hayat şartlarını iyileştirmek için düzenli olarak mama dağıtımı ve  su takviyesi yapan Küçükçekmece Belediyesi havaların soğuması ile beraber ‘Pati Evi’ projesini de hayata geçirdi. Can dostlarımıza tedavi, aşı ve kısırlaştırma hizmeti sunmak için modern ve tam donanımlı Küçükçekmece Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Ve Tedavi Merkezi hizmete açıldı. Merkezimizde  İnhalasyon anestezi cihazı, röntgen cihazı, renkli ultrason, köpek yoğun bakım ünitesi, kedi yoğun bakım ünitesi, hemogram, biyokimya, idrar analiz cihazlarımız ile tam donanımlı olarak  hizmet veren Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi engelli can dostlarımızı da unutmuyor. Engelli kedi ve köpekler için özel dizayn edilmiş yaşam alanları bulunan merkezde dostlarımızın kaliteli bir hizmet alması sağlanıyor. 8 bin M2 alan üzerine kuruldu 2020 yılı içerisinde hizmete açılan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi ; 2 bin metrekare kapalı alan,  6 bin metrekare açık alan olmak üzere toplam 8 bin metrekare alan üzerine   kuruldu. Merkezimiz idari bina , hastane bölümü ( 2 operasyon odası, 2 muayene odası, görüntüleme odası,  laboratuvar,  eczane), kedi bakım ünitesi(250 kapasiteli)  , köpek yaşam alanı( 100 kapasiteli) , engelli kedi yaşam alanı(60 kapasiteli), kanatlı yaşam alanından oluşmaktadır.

Kemal Çebi: Her yönüyle örnek bir proje

Engelli can dostlar unutulmadı