Kültür ve Turizm projeleri için yerinde inceleme

PROJE 28.05.2021 - 10:51, Güncelleme: 28.05.2021 - 10:51 2529+ kez okundu.

Kültür ve Turizm projeleri için yerinde inceleme

Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Belediye Başkanı Bekir Aydın, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer ilçe genelinde yapılması planlanan Kültür ve Turizm projeleri için incelemelerde bulundu. Orhangazi Belediyesi’nin planlamalarını yaptığı, projeler kapsamında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Orhangazi’ye gelen Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ile Bursa Büyükşehir  Belediyesinin inşaat çalışmalarını yürüttüğü Kültür Merkezinde inlemeler yaptı. İnşaat çalışmalarının tamamlanması sonrası nasıl bir çalışma yürütüleceği konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Ardından ilçe genelinde Orhangazi’ye değer katacak proje çalışmaları için yerinde incelemelerde bulundular. Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Belediye Başkanı Bekir Aydın, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer’le birlikte, Nadır Piknik alanı, İznik Gölü Sahili, Dutluca altında yapımı planlanan karavan kamp alanı, Keramet Ilıcası ve Ilıpınar höyüğünde incelemeler gerçekleştirdiler. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi’nin tarım ve sanayi kenti olmasının yanı sıra artık turizm kenti olarak ta anılması için çalışma yürüttüklerini vurgulayarak “İlçemizin artık doğal güzellikleri tarihi ve turizm etkinlikleri ile de önce bölgeye sonra da tüm ülkeye  hizmet veren bir turizm kenti olarakta anılmasını istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde yapıyor ve destek bulabileceğimiz her kurumla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Umut ediyorum ki en kısa sürede bu projelerimiz hayata gererek İlçemize yeni bir vizyon katacağız” dedi. Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer ise İlçenin doğal güzelliklerine vurgu yaparak, “Bu kadar çok doğal güzelliği bir arada barındıran bu ilçenin Kültürel ve Turizm olarak ta tanıtılması konusunda bizlerde gereken desteği sağlayacağız” dedi.