Mamak grubu lider tamamladı

21.09.2021 - 09:21, Güncelleme: 21.09.2021 - 09:21 1520+ kez okundu.

Mamak grubu lider tamamladı

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası son grup maçında Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, TED Ankara Kolejliler'i 68-64 mağlup ederek grubunu namağlup lider tamamladı. Yeşil-Beyazlıların, çeyrek final rakibi ise OGM Ormanspor oldu. Maçın kaderi son saniyelerde değişti İlk çeyreğe etkili bir giriş yapan konuk ekip periyodu 21-10 önde bitirdi. İkinci çeyrekte de ritmini koruyan TED Ankara Kolejliler, soyunma odasına 38-27 ile önde gitti. Üçüncü çeyreğe yayın gerisinden etkili başlayan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı periyodun bitimine 4 dakika kala skora dengeyi getirdi. Son bölümde de yabancılarından katkı alan Yeşil-Beyazlılar çeyreği de 53-51 öne geçmeyi başardı. Liderlik savaşının kızıştığı son çeyrekte skor sürekli el değiştirdi. Maçın bitimine 34 saniye kala tekrar öne geçen Yeşil-Beyazlılar liderliği bırakmadı ve maçı 68-64 kazandı.

Maçın kaderi son saniyelerde değişti