Manisa Salihli'de altyapı çalışmaları başladı

ALTYAPI 04.04.2022 - 15:06, Güncelleme: 04.04.2022 - 15:06 3858+ kez okundu.

Manisa Salihli'de altyapı çalışmaları başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Salihli ilçesine bağlı Gökçeköy (Bektaşlar) Mahallesinde 6,5 kilometrelik kanalizasyon hattı döşemesine başladı. MANİSA (İGFA)- Manisa 'nın Salihli ilçesinde yer alan Gökçeköy (Bektaşlar) Mahalle Muhtarı Süleyman Babacan da, “Mahallemizde yapılan çalışmalar nedeniyle çok gurur duyuyorum. Geleceğe iyi bir yatırım yapılıyor. 100 yıl arkamıza bakmayacağız” dedi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesine tüm hızıyla devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Salihli’nin Gökçeköy (Bektaşlar) Mahallesinde de altyapı işine başlandı. Mahallede 6,5 kilometre kanalizasyon hattı imalatına devam eden MAKSİ, 5,5 kilometre de içme suyu hattı döşeyecek. 35 bin metrekare üstyapı inşa edilecek olan mahalleye 1 adet de içme suyu deposu kazandırılacak.