Mersin Büyükşehir GSK Kadın Basketbol Ekibi, Ceyhan Belediyesi'ni 66-100 yendi

SPOR 29.04.2021 - 14:18, Güncelleme: 29.04.2021 - 14:18 3654+ kez okundu.

Mersin Büyükşehir GSK Kadın Basketbol Ekibi, Ceyhan Belediyesi'ni 66-100 yendi

Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Basketbol Takımı, 66-100’lük skorla Ceyhan Belediyesi’ni yenerek şampiyonluk iddiasını güçlendirdi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadelesini sürdüren Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Basketbol Takımı, Ceyhan Belediyesi’ni 66-100’lük skorla yendi. Adana’nın Seyhan ilçesindeki Adnan Menderes Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda Mersin ekibi, tüm periyotlarda üstünlük sağladı. İlk periyodu 22-27 önde kapatan Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Basket Ekibi, ikinci periyodu 38-50, üçüncü periyodu 50-72 skorla üstün tamamladı. Son periyotta farkı daha da açan Mersin ekibi, karşılaşmayı 66-100 skorla kazandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, elde ettiği başarıyla şampiyonluk iddiasına bir kez daha ‘devam’ ışığı yaktı.