Muğla Büyükşehir sağlık hizmetleriyle vatandaşın kapısını çalıyor

11.01.2022 - 14:11, Güncelleme: 11.01.2022 - 14:11 9218+ kez okundu.

Muğla Büyükşehir sağlık hizmetleriyle vatandaşın kapısını çalıyor

Evde Bakım ve Hasta nakil hizmetleri ile vatandaşların yanında olan Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde binlerce vatandaşın evine sağlık hizmeti götürdü.MUĞLA (İGFA)-  Sağlık alanında önemli projeleri hayata geçiren Muğla Büyükşehir Belediyesi, evde bakım hizmetleri ile vatandaşların kapısını çalıyor. Ekipler proje kapsamında bugüne kadar 17 Bin 532 ilk ziyaret, 202 Bin 127 tıbbi bakım ve 57 Bin 793 genel bakım uygulaması gerçekleştirdi. Evde Bakım hizmetleri ile Büyükşehir Belediyesi’nin uzman ekipleri pansuman, yatak yarası bakımı, serum takılması, enjeksiyon, sonda takılması, şeker- tansiyon ölçümü gibi hizmetler veriyor. Ekipler talep doğrultusunda saç-sakal tıraşı, vücut bakımı ve banyo gibi hizmetlerle vatandaşların yanında oluyor. Uzman ekipler ve 12 hasta nakil ambulansı ile vatandaşlara hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, hasta nakil hizmeti kapsamında yaşlı, yatağa bağımlı ve engelli hastaları evden sağlık kuruluşlarına, sağlık kuruluşundan eve naklediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından bugüne kadar 12 bin 296 hastaya 47 Bin 132 kez hasta nakil hizmeti verildi.