Muğla'da Datça'nın içme suyu hatları yenileniyor

ALTYAPI 31.03.2021 - 18:27, Güncelleme: 31.03.2021 - 18:27 2114+ kez okundu.

Muğla'da Datça'nın içme suyu hatları yenileniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Datça'nın İskele Mahallesi’nde başlattığı içme suyu hat yenileme çalışmalarını tamamladı.

MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesndeki MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Datça'nın İskele Mahallesi Yeni Çeşme Caddesi'nde içme suyu hattı yenileme çalışmaları yaptı. Çalışmalarla birlikte ekipler, eski içme suyu hatlarının da yerlerini değiştirdi. Bölgede yerleri değişen içme suyu hatları ayrıca modern borularla yenilendi. MUSKİ ekiplerinin önümüzdeki günlerde Datça Palamutbükü bölgesinde de yaklaşık 2 bin 500 metrelik içme suyu hattı çalışmalarını başlatacağı öğrenildi.