Osmangazi'de 'masal' atölyesi

04.02.2022 - 14:45, Güncelleme: 04.02.2022 - 14:59 4711+ kez okundu.

Osmangazi'de 'masal' atölyesi

Bursa'da sosyal belediyecilik alanında örnek çalışmalara imza atan Osmangazi Belediyesi, geleceğin teminatı olan çocuklar için tasarladığı masal atölyesini hizmete açtı.

BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi, RESLOG Türkiye proje ortaklığı ile yeniden çocukların kalbine dokunacak bir projeye imza attı. Türk ve yabancı uyruklu çocukların kaynaşmasını sağlamak amacıyla Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezi’nde masal atölyesi tasarladı. Atölyenin ilk programında çocuklara masal üzerinden olumlu davranış kazandırmaya yönelik çalışmalar yapıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, masal atölyesi ile yerli ve yabancı çocukların kaynaşmasını sağladıklarını söyledi. İlk masal etkinliğinde eğitmenin çocuklara iyiliğin önce kendimizi sevmekten başladığını öğrettiğini ifade eden Başkan Dündar, "Aynı zamanda iyiliğin çok hızlı yayıldığını ve dokunduğu her şeyi güzelleştirdiğini gizemli ormanda seyahat ederken aktardı. Çocuklarımız etkinlikten mutlu bir şekilde ayrıldı. Bugüne kadar RESLOG ile yaptığımız çalışmalarımız oldukça verimli geçti. İnşallah, masal atölyesinden de güzel sonuçlar alacağız” dedi.