(Özel haber) İBB ve CHP Meclisi telefonları engelledi

03.01.2022 - 10:59, Güncelleme: 03.01.2022 - 11:52 7663+ kez okundu.

(Özel haber) İBB ve CHP Meclisi telefonları engelledi

Bir vatandaşımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bir müracaat ve geri dönüş olmaması sonucunda şikayetlerini bildirdi.  Vatandaşımız, " İki abim vefat etti. Abim Nişantaşı'nda bir durakta işgaliye parası ödeyerek kestane satıyordu. Abim vefat edince çocuklarının sorumluluğu bana kaldı. Ben iş kazası geçirdim ve iş gücümü kaybettim. Vefat eden abimin durağını üstüme alabilmek için müracaatları gerçekleştirdim. Denetlemeye geldiler ve her şey onaylandı. İBB ve CHP Meclisi bizat yardımcı olacağını söylediler, biz de gereken belgeleri gönderdik. Fakat ertesi gün telefonlar engellendi ve biz hiç kimseye ulaşamadık" şikayetinde bulundu. Vatandaşımız, hakkı olan durağı üzerine almak istiyor ve bu konuda belediyelerin gerekeni yapmasını talep ediyor. Vatandaşımızın daha fazla mağdur olmaması adına İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve CHP Meclisi'ne sesleniyoruz ve gerekenin yapılmasını rica ediyoruz.