(Özel Haber) Maksem Deresi Ne Zaman Temizlenecek?

30.12.2021 - 00:14, Güncelleme: 31.12.2021 - 11:29 6584+ kez okundu.

(Özel Haber) Maksem Deresi Ne Zaman Temizlenecek?

Okurumuz soruyor; Maksem Deresi ne zaman temizlenecek?

Değerli Okuyucumuz Osmangazi Belediyesi'ne ve Maksem Muhtarına soruyor?  "Maksem Deresi ne zaman temizlenecek?" İşte okurumuzdan gelen iletinin tümü ;  "Ben 9 senedir burdayım hiç bir bakım olmadı. Önceden senelik bakım yapılıyormuş. Muhtarımıza iki sefer gittim, ihaledeydi ihaleyi kazandık dedi fakat üzerinden üç sene geçti hiç bir faliyet yok. Ağaç dalları kırıldı. Su yolu tıkanıyor. Lütfen bir çözüm üretmek için bize yardımcı olun"
Okurumuz soruyor; Maksem Deresi ne zaman temizlenecek?

Değerli Okuyucumuz Osmangazi Belediyesi'ne ve Maksem Muhtarına soruyor?

" Maksem Deresi ne zaman temizlenecek?"

İşte okurumuzdan gelen iletinin tümü ;

Bursa HABERİ