(Özel haber) Pendik-Kadıköy hattı otobüs seferleri yetersiz!

SOKAK HATTI 24.01.2022 - 16:40, Güncelleme: 24.01.2022 - 17:00 7067+ kez okundu.

(Özel haber) Pendik-Kadıköy hattı otobüs seferleri yetersiz!

İstanbul'da Pendik-Kadıköy hattı otobüs seferleri çok az ve sıklaştırılması gerekmektedir.  Pendik-Kadıköy otobüs hattını kullanan bir okurumuz; otobüs seferlerinin yetersiz olduğuna dair bir şikayette bulundu. Okurumuz ayrıca; 19 numaralı otobüslerin seferlerinin çok daha sık olduğunu ve bu durumun haksızlık olduğunu ifade ederek bu duruma bir çözüm getirilmesini talep etmektedir. Söz konusu otobüs hattını kullanan vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmaması adına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sesleniyoruz ve gereğinin yapılmasını önemle rica ediyoruz.