(Özel haber) Yüreğir Levent Mahallesi'nde ekmek yetersiz geliyor

03.01.2022 - 11:10, Güncelleme: 03.01.2022 - 11:10 7664+ kez okundu.

(Özel haber) Yüreğir Levent Mahallesi'nde ekmek yetersiz geliyor

Yüreğir Levent Mahallesi'nde birçok ekmek kulübesinde ekmek yetersiz geliyor.

Yüreğir Levent Mahallesi'nde birçok ekmek kulübesinde ekmek yetersiz geliyor.  Yüreğir Levent Mahallesi'nde bulunan bir vatandaşımız ekmek kulübelerinde ekmeğin yetersiz olduğu hakkında bir şikayette bulundu.  İnsanların saatlerce ekmek kuyruğunda beklediğini ve ekmek alabilmek için erkenden gelmek zorunda olduklarını vurgulayan vatandaşımız, ekmeğin yetmediğini ve çoğu kişinin ekmek alamadığını söyledi. İlaveten, ekmeğin sayılı verildiğini ve yalnızca 5 ekmekle sınırlı olduğunu ifade eden vatandaşımız, kalabalık ailelere 5 ekmeğin yetmediğini dile getiriyor. Bu kış aylarında vatandaşlarımızın saatlerce sıra beklememesi ve daha fazla mağdur olmamaları adına Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi'ne sesleniyoruz. Gereğinin yapılmasını önemle rica ederiz.
Yüreğir Levent Mahallesi'nde birçok ekmek kulübesinde ekmek yetersiz geliyor.