Pamuklar Yenimahalle Evi'nde sona gelindi

13.05.2021 - 12:35, Güncelleme: 13.05.2021 - 12:35 2929+ kez okundu.

Pamuklar Yenimahalle Evi'nde sona gelindi

İlçeye kazandırdığı sosyal tesisler ve yaptığı projelerle adından söz ettiren Yenimahalle Belediyesi, Pamuklar Mahallesi’nde Yenimahalle Evi’nin yapımını tamamladı. Pandemi süreci sonrasında Pamuklar Yenimahalle Evi’ni mahalle sakinlerinin kullanımına açmayı planlayan Yenimahalle Belediyesi, kentin mimarisi ve kültürel mirasına uygun olarak tasarlanan sosyal tesis ile Pamuklar bölgesine değer katacak. Geniş etkinlik alanı buluşma noktası olacak Pamuklar sakinlerinin 7’den 70’e kültürel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yapımı tamamlanan Pamuklar Yenimahalle Evi 4 bin 98 metrekare arsa alanına inşa edildi. 360 metrekare Yenimahalle Evi ve bin 290 metrekare etkinlik alanları ile çocuk, genç, yaşlı tüm mahalle sakinlerine hitap edilecek şekilde yapımı tamamlanan tesis, Pamuklar sakinlerinin buluşma noktası olacak. “Yenimahalle Evi Pamuklar bölgesine değer katacak” Pamuklar Yenimahalle Evi projesinin bölgeye çok farklı bir hava katacağını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “İlçemizin farklı noktalarına kazandırdığımız Yenimahalle Evi projesi bölge halkının kültürel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Pamuklar Yenimahalle Evi’ni pandemi sonrasında vatandaşın kullanımına açacağız. Ekiplerimiz alanda son düzenlemelerini yapıyor. Alanın tamamında geleneksel ve modern konsept uyum içerisinde bir araya geldi. İhtiyaç halinde taziye, nişan, kına gibi organizasyonlarda yer sıkıntısı çeken vatandaşlarımız tesisimizden faydalanabilecek. Geleneksel Ankara evi tipolojisine göre tasarlanan tesisimiz, çevre düzenlemesi ve ahşap detaylarıyla mahallemize değer katacak. Projemizde geniş bir alanda yer verdiğimiz çocuk oyun alanları ile de bölgemizde bulunan minik sakinlerimizi de unutmadık” dedi.

Geniş etkinlik alanı buluşma noktası olacak

“Yenimahalle Evi Pamuklar bölgesine değer katacak”