Rumelili Ekrem Küçükçekmece'de hemşerileriyle buluştu

GÜNDEM 26.07.2021 - 11:00, Güncelleme: 26.07.2021 - 11:00 1169+ kez okundu.

Rumelili Ekrem Küçükçekmece'de hemşerileriyle buluştu

Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği “Çekmecemde Sanat Var” konserleri kapsamında Sefaköy Fevzi Çakmak Meydanı’nda sahne alan Balkan müziğinin sevilen sesi Ekrem Pehlivan, sahne performansı ve sesiyle katılımcılara eğlenceli bir akşam yaşattı. Kurban Bayramı’nın 4. günü gerçekleştirilen konsere Küçükçekmeceliler büyük ilgi gösterdi. Kemal Çebi: Balkanlara selam olsun Konseri izleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, vatandaşların bayramını kutlayarak, “Tüm Balkanlardaki yurttaşlarımızı gönülden selamlıyorum. 54 yıldır Küçükçekmece’de ikamet eden bir kardeşiniz olarak nice bayramların barış içinde demokrasi ile gelmesini temenni ediyorum. Dayanışmamızı, güler yüzü ve sevgimizi birbirimizden esirgemeyelim. Sanatçımıza ve sizlere teşekkür ediyorum” sözleriyle seslendi. Sesi ve sahnesiyle beğeni topladı Rumelili Ekrem, konserde, Rumeli’nin ve Balkanların yöresel şarkılarını icra ederek, katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı. Vatandaşlar, Ekrem’in söylediği şarkılarla alkışlarla ve yöresel oyunlarıyla eşlik etti.

Kemal Çebi: Balkanlara selam olsun

Sesi ve sahnesiyle beğeni topladı