Sakarya Büyükşehir turizmcilere şehrin doğal ve tarihi güzelliklerini gezdirdi

TURİZM 16.02.2022 - 16:00, Güncelleme: 16.02.2022 - 17:57 9586+ kez okundu.

Sakarya Büyükşehir turizmcilere şehrin doğal ve tarihi güzelliklerini gezdirdi

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı şehir tanıtım gezilerine devam ediyor. Bu kapsamda otel yöneticileri, seyahat acenteleri ve turizm fakültelerinden öğretim üyeleri şehrin güney ve kuzey bölgelerindeki tarihi ve doğal güzellikleri keşfetti.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen turizm gezileri devam ediyor. Bu kapsamdan şehrin doğal güzelliklerinin ve tarihi yerleri keşfedildiği geziye Sakarya şehir otellerinin yöneticileri, yerel seyahat acenteleri ve SUNÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyeleri katıldı. Şehrin kuzey bölgelerinde Mavi Bayraklı Karasu Sahilleri, Yenimahalle ve Türkiye'nin tek parça halindeki en büyük longoz ormanı olan Acarlar Longozu ziyaret edildi. Roma döneminden kalma Justinianos Köprüsü’nü ziyaret ettikten sonra gezi ekibi şehrin güney bölgelerinde Alifuatpaşa, Geyve ve Taraklı'yı gezdi. Geziye katılanlar turizm elçileri Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken gezilerdeki incelemeleri sonrası hazırlayacakları yerel tur programları ve öneri raporunu Sakarya Büyükşehir Belediyesine sunacaklarını belirtti.