Sakarya Kent Orkestrası Ziya Taşkent'te sahne alacak

KÜLTÜR 18.01.2022 - 12:27, Güncelleme: 18.01.2022 - 12:38 4134+ kez okundu.

Sakarya Kent Orkestrası Ziya Taşkent'te sahne alacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri Kent Orkestrası’nın Türk ve Batı Müziği konseri ile devam edecek. 19 Ocak Çarşamba günü saat 19.00’da başlayacak programa Ziya Taşkent Konser Salonu ev sahipliği yapacak.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri Kent Orkestrası’nın konseri ile devam edecek. Müzikseverler ile buluşacak Kent Orkestrası, Türk ve Batı Müziği eserlerinden oluşan seçkiyi dinleyicilerin beğenisine sunacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada 19 Ocak Çarşamba günü Ziya Taşkent Konser Salonu’nda 19.00’da başlayacak olan müzik programına tüm sanatseverlerin davetli olduğu ifade edildi.