Sakarya'da eğlenerek öğreniyorlar

GÜNDEM 25.05.2022 - 16:08, Güncelleme: 25.05.2022 - 16:20 1527+ kez okundu.

Sakarya'da eğlenerek öğreniyorlar

Sakarya'da Büyükşehir'in “Yaşayarak Öğrenme Macerapark” eğitimleri kapsamında büyükten küçüğe herkesin katılabildiği eğitimler, hem fiziksel, hem de ruhsal açıdan misafirlerine önemli faydalar sağlıyor.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Yaşayarak Öğrenme Macerapark” eğitimleri misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Yenikent Şehir Ormanı içerisinde gerçekleşen eğitimler, büyükten küçüğe herkesin hem eğlendiği hem de öğrendiği bir ortam sağlıyor. Nisan ve Mayıs aylarında çevre ve ilçe okullarından 2 bin öğrenciye kapılarını açan Macerapark, havaların ısınmasıyla birlikte eğitimlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, doğayı ve yeşili koru mottosuyla çıktıkları yolda, vatandaşları yaşayarak öğrenmeye davet etti.