Sarımsaklı Plajı işgal altında

17.06.2022 - 10:58, Güncelleme: 17.06.2022 - 10:58 16924+ kez okundu.

Sarımsaklı Plajı işgal altında

Dünyanın 2. en büyük plajı olan Sarımsaklı Plajı özel işletmelerin işgali altında.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bulunan Sarımsaklı Plajı özel işletmelerin işgali altında. Küçükköy beldesindeki mavi bayraklı ve dünyanın 2'inci en büyük plajı olan Sarımsaklı Plajı özel işletmelerin istilasına uğradı. Bölgede yaşayan bir vatandaş Sarımsaklı Plajı’nın geldiği noktayı, “Sarımsaklı kumsalı şemsiye ve şezlonglarla işgal ediliyor. Kıyı kanunu ve anayasaya göre kıyılar halkındır. Halkımızın yanında olalım. Şezlong ve şemsiyelerin geri çekilmesi için çalışma yapalım” sözleriyle ifade etti. Plajı ziyarete gelenler buranın Balıkesir Belediyesi işletmesinde olmasına rağmen kirli ve bakımsız olduğunu iddia ediyor. Halk plajın kendilerine geri verilmesini ve bakımlarının düzenli bir şekilde yapılarak bu nadide plajn ülkemize kazandırılmasını talep ediyor.

Okuyucu Yorumları (2 )

Zerrin..naz
(06.05.2023 01:14 - #72162)
Beach ler kesinlikle kaldirilmali